Buiten onze pakketten bieden we ook losse diensten aan. Intresse in een van deze diensten? Neem dan gerust contact met ons op voor een juiste prijsindicatie!

Wrapping

Bij wrappen wordt er een folielaag over de auto heen geplakt. Deze zorgt ervoor dat de laklaag beschermd wordt door invloeden van buitenaf. Ook kan deze folie worden gebruikt met een bepaalde kleur of print. 

Lakverzegeling

Bij lakverzegeling wordt er een extreem harde laag aangebracht op uw auto. Deze laag beschermt de lak. De laag kan worden aangebracht op alle gladde oppervlaktes, zoals lak, glas, velgen & chroom

Meerdere stappen polijsten

Door de auto met meerdere stappen de polijsten kunnen diepere krassen verwijderd worden. Denk aan krassen die ontstaan door de wasstraat, takken, sleutels & nagels. 

Nare luchtjes verwijderen

Wanneer een auto vaak gebruikt wordt ontstaan er snel nare luchtjes. Dit gebeurd ook bijvoorbeeld met kinderen of in een werkauto. Wij verwijderen die nare luchtjes en laten de auto weer heerlijk fris ruiken!

Vliegroest verwijderen

Vliegroest is roest die ontstaat op oppervlaktes waarop kleine metaaldeeltjes terecht komen. Deze hechten zich aan de lak, waarna ze na verloop van tijd gaan roesten.

Wetlook banden

Bij het creëren van een wetlook op de banden zien de banden er weer uit als nieuw. Je zorgt er tegelijkertijd voor dat je banden langer mee gaan.

Matten en stoelen impregneren

Wanneer een auto vaak gebruikt wordt worden de matten en stoelen vaak snel vuil. Door middel van impregnatie maken wij jouw autostoelen en -matten water en vuil afstotend. 

Coatinglaag aanbrengen op kunststof

Een kunststof coating zorgt ervoor dat de kunststof onderdelen van de auto decoratief uitzien, beschermd worden, zacht aanvoelen en slijtvast zijn.

Stickers en lijm verwijderen

Bij het verwijderen van stickers en lijm kun je denken aan het verwijderen van belettering, wrapping folie en de lijmresten die vervolgens achterblijven op de auto.

Spuitnevel verwijderen

Wanneer een auto in de buurt is geweest van verf of andere gebruikte spuitbussen, kan er wel eens spuitnevel terecht komen op de auto. Dit krijg je niet zomaar eraf. Wij kunnen dit voor jou oplossen!

Cabriodak reinigen en impregneren

Uw dak is een soort vangnet voor boomhars, zaden en andere soorten natuurlijke materialen. Na verloop van tijd veroorzaakt dit een algenlaag. Uw dak regelmatig laten reinigen en impregneren voorkomt dit.

Oxidatie verwijdering bij chroom

Door de oxidatie van jouw aluminium en chrome lijsten te verwijderen, verdwijnen de watervlekken en glanzen ze weer!